Vragen? all.bvba@telenet.be
Brusselsesteenweg 302 - 9090 Melle

Parkingbeheer

PKM, eindelijk een oplossing die vrij is van een bepaald basisapparaat, maar waarmee u papierloze transacties kunt verwerken: alle creditcards, contactloze NFC-technologie, Card in / Card out, enzovoort.

PKE , hoogwaardige totaaloplossing voor beheer en controle van parkeerfaciliteiten.

Paaltjes
Door het gebruik van de nieuwste technologie en een constante focus op kwaliteit, geeft CAME Parkare een nieuwe definitie aan mobiliteit om een hogere levensstandaard te creëren in de wereld van vandaag.

Op basis van een constante zoektocht naar uitmuntendheid en innovatie heeft CAME Parkare systemen ontwikkeld die buitengewoon schokbestendig zijn en dus voldoen aan de hoogste verwachtingen op het vlak van slagvastheid: IWA 14-1, ASTM, PAS en DOS internationale normen.

De nieuwe PRK-CA slagbomen, ontworpen voor een bereik van openingen tot 4 m, zijn de ideale oplossing voor de controle van wegen en parkeerterreinen voor industrieel en openbaar gebruik. De PRK-CA is verkrijgbaar in de uitvoeringen 230 V wisselstroommotor en 24 V gelijkstroommotor.

Tourniquets om de in- en uitgang voor voetgangers te controleren.

Ontwerp dat elke architecturale context aanvult voor openingen tot 16 m; Cat is ideaal voor openbare of private parkeervoorzieningen of om de toegang te verhinderen voor voetgangerszones of zones met beperkt verkeer.

Ideaal voor alle omgevingen waar parkeerplaatsen voor privé-personeel of geautoriseerd personeel moeten worden beveiligd. Deze oplossing biedt ook een eenvoudige toegang tot parkeerplaatsen met één enkele radiografische bediening.

Deurtoegangscontrole maakt het mogelijk gebruikers te voet toegang te verlenen tot gebieden met beperkte toegang (zoals gebieden met beperkte toegang alleen voor houders van een abonnement), of algemene toegang tot parkeerterreinen afhankelijk van het tijdstip van de dag of bepaalde tijdslots